Сталося це близько опівночі у Нетішині. Водія автомобіля «Honda Accord», який порушував правила на АЗС в Острозі запримітили люди і викликали туди поліцейських. Втім замість того, щоб зупинитись на їх вимогу водій дався на втьоки. За кілька хвилин вже у сусідній області він на шаленій швидкості врізався у дерево. Загинув і кермувальник і пасажир Honda.

23-річний водій «Honda Accord» та його 26-річний пасажир, обоє жителі Острога загинули на Хмельниччині. У Нетішині іномарка влетіла у придорожнє дерево, її буквально розірвало від удару. Цій трагедії передувала зустріч з правоохоронцями, коментують у поліції.

На заправці поліцейські побачили авто, на яке вказував скаржник. Але водій Honda спілкуватись з ними явно не бажав. А вже згодом інший водій повідомив про біду на дорозі.

Чому водій автомобіля втікав від стражів порядку будуть з’ясовувати слідчі. Поліцейські Хмельницької області нині розслідують кримінальне провадження за фактом смертельної аварії. Місцеві ж кажуть, узимку цей же автомобіль врізався у стовп, тоді ніхто не постраждав.