Якшо Ви вирішили організувати весілля, то одним зі складних питань в організації такого заходу стане вибір місця для проведення свята.



pic

При виборі закладу Вам потрібно врахувати свій бюджет та тематику свого весілля.

Далі, визначіться з кількістю гостей. Врахуйте, якщо зал замалий для передбачуваної кількості гостей, то проводити конкурси і танцювати може не вистачити місця. Якщо матеріальне становище Вам не дозволяє гуляти весілля, як то кажуть, «на широку ногу», то найкращим варіантом для Вас стане оренда їдальні якоїсь установи. Як правило, таке приміщення буде досить просторим, але не дуже затишним. Тому доведеться самостійно зайнятися оформленням інтер'єру або витрачатися на послуги фахівців у цій сфері. Від меню їдальні не чекайте різноманітних та вишуканих страв, проте Ви можете зробити мінімальне замовлення на потрібну кількість людей, а дещо зі страв, спиртні напої та весільний торт зможете приготувати та принести самостійно.

Цілком гідним місцем для проведення весілля стане кафе, бар чи ресторан. Приміщення, швидше за все, буде оформлено в певному стилі, тому витрати на декор та оформлення залу можна зекономити. Меню таких закладів досить різноманітне. Обслуговування Ваших гостей також організують гідним чином.



pic

Для оригінального місця проведення весілля наречені можуть обрати нічний клуб. Зазвичай, у таких закладах приміщення просторе. З інтер'єром залу теж особливих складнощів не виникне.

Швидше за все, Вам запропонують весільні скатертини на столи та чохли для стільців за додаткову плату, але якщо всі ці атрибути у Вас є, то Ви зможете домовитись з дирекцією клубу та принести свої.

Меню клубів Вам теж сподобається, проте приготуйтесь до того, що алкоголь буде не з дешевих. Також, у Вас є можливість домовитися з професійним ведучим-діджеєм на проведення Вашого весілля.



pic

Для наречених, які втомилися від міста, планують велике весілля і хотіли б розтягнути святкування на декілька днів, підійде варіант проведення заходу в заміському котеджі або садибі. В цьому випадку доведеться витратитися на оплату багатьох додаткових послуг: доставка гостей, оренда номерів, святковий стіл, розваги - катання на конях, оформлення та ще багато інших речей. Зате місце проведення Ваші гості запам’ятають на усе життя.

При виборі місця для проведення весілля орієнтуйтеся на власні відчуття і фінансові можливості. Також, враховуйте, що розташування та престиж закладу значно впливає на цінову політику меню та оренди залу. Обирайте те, що Вам до смаку.