Минулої доби семеро жителів Володимирецького, Гощанського, Березнівського, Острозького районів та міста Рівного добровільно видали сім одиниць зброї.

Три мисливських гладкоствольних рушниці марок «ТОЗ-34ЕР», «ТОЗ 24» та "ИЖ-17" видали 45-ти та 43-річні жителі Володимирецького району, а також 35-річний мешканець обласного центру. 28-річний чоловік із села Більська Воля та 65-річний житель Березнівського району добровільно здали два мисливські ножі.

Прийняти на знищення саморобні пристрої для стрільби до поліції звернулися 47-річний мешканець села Балашівка, що на Березнівщині та 36-річний житель Острога.

Нагадаємо, що громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності. Із питань добровільної здачі зброї необхідно звертатись в службу дозвільної системи найближчого відділу поліції або в УПД ГУНП в Рівне нській області. Контактний номер телефону: 67-96-69. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic