В обласній раді відбулось спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів та податків та з питань будівництва та розвитку інфраструктури, за участю голови облради. Депутати погодили розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету в сумі 44 945 000,00 гривень між окремими об'єктами по області.

На 16 об’єктів галузі «Освіта» спрямовується 23,4 млн.грн. Зокрема, розпочнуть будівництво навчального корпусу з гуртожитком Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю, котелень із встановленням твердопаливних котлів у Вовковиївській ЗОШ Демидівського району та Посниківській ЗОШ Млинівського району, їдальні школи в с.Велюнь Дубровицького району, дитсадка в с.Борщівка Костопільського району. А на інших 11 об’єктах продовжаться будівельні роботи

На 4 об’єкти галузі «Охорона здоров’я» виділено 4,35 млн.грн. Буде продовжено реконструкцію ендокринологічного відділення обласної дитячої лікарні, Рівне нського обласного спеціалізованого будинку дитини, терапевтичного корпусу Рокитнівської ЦРЛ та амбулаторії загальної практики сімейної медицини в м.Костопіль.

Продовжиться також реконструкція 3-х об’єктів галузі «Культура». На це спрямовується 2,62 млн.грн.

По галузі «Спорт» виділено 3,52 млн.грн. на продовження будівництва стадіону в смт Зарічне, спорткомплексу в м.Сарни та початок будівництва спортзалу Здолбунівської ДЮСШ.

Крім того, виділено 1,12 млн.грн. на продовження реконструкції оглядового майданчика аеровокзалу та зони вильоту пасажирів ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне », приміщення Державного архіву області та трубчастого переїзду на автодорозі Городище-Рівне -Старокостянтинів в районі с.Бродець Дудровицького району.

1,23 млн.грн. спрямовано на реконструкцію котельні з переведенням на тверде паливо в с.Варковичі Дубенського району та будівництво станції знезалізнення в м.Корець.

Майже 8 мільйонів гривень виділяється на надання субвенції Гощанському, Дубровицькому, Костопільському, Млинівському, Острозькому, Рокитнівському, Сарненському районним бюджетам та Острозькому і Кузнецовському міським бюджетам на виконання капітальних ремонтів закладів освіти та культури.

Про це повідомили з прес-служби Рівне нської обласної ради