Коли довгий час зустрічаєтесь з хлопцем – з часом розумієш, що починаєш закохуватися. І тоді перебуваєш у стані ейфорії. Починаєш думати про майбутнє з цією людиною, прокидаєшся з іменем коханого на устах, мрієш про нього. Коли кожну вільну секунду ти думаєш про нього та посміхаєшся - знай, це кохання. І тоді в голові виникають думки про заміжжя.

В такій ситуації, постає питання – чи зможе коханий матеріально забезпечити вас та ваших дітей. Не думайте, що таке хвилює лише меркантильних людей, адже це абсолютно нормальне запитання, яке повинна задати собі кожна дівчина перш, ніж вийти заміж.



pic

Скажу вам так, якщо ваш хлопець з товстим гаманцем – вам пощастило. Але якщо у вашого обранця немає грошей – не втрачайте оптимізму. Наприклад, моя мама вийшла заміж за чоловіка в якого не було нічого окрім кохання. Вони знімали квартиру в якій не було ні де спати, ні де сидіти. Туди вони заселились з котом та двома тарілками. Працювали обоє, проте грошей не вистачало довгий час. Мама розповідала, що тоді бувало і хліба не було за що купити, але в них завжди було те, чого не купиш. Ви знаєте про що я. Це надавало їм сили боротись разом за краще майбутнє. Згодом, спільними зусиллями, вони пройшли крізь низку перепон і зробили все що хотіли: посадили дерево, побудували дім та зберегли свої почуття. Дізнавшись про це, я задумалась, а може й справді любити достатньо, аби бути щасливим.



pic

Якщо ви бачите, що ваш обранець створений саме для вас, з ним ви почуваєте себе щасливою, і впевнені, що він так само вас любить, то не думайте про гроші, адже це далеко не основне. Якщо ви мудра жінка, то розумієте, що підтримуючи свого чоловіка у всіх його починаннях, ви допоможете йому піднятися на п’ядестал успіху та матеріального збагачення.



pic

Отож, якщо відсутність грошей - це єдина причина, що змушує вас вагатися, пам’ятайте, маючи взаєморозуміння та любов – ви уже заможна людина, але чи виходити заміж, вирішувати вам.