Трирічна Євангеліна Шмід попри свій вік вже досягнула того, про що мріють майже всі дівчатка. Єва є переможницею низки конкурсів краси по всій Україні, а незабаром стане відомою і за її межами.

У Києві нещодавно відбувся Національний конкурс "Топ-Модель України", в якому взяла участь і Єва. На конкурсі потрібно було представити арт-костюм квітки, а також пройтись по подіуму у дизайнерському вбранні.

Усього у конкурсі краси взяли участь 28 дівчат. Серед шести дівчаток своєї вікової категорії Єва виборола головний приз – поїздку до Канн. Там вона буде моделлю у показі колекції відомого французького дизайнера.

Маленька модель змогла зачарувати не лише публіку, а й журі: дизайнери, чий одяг представляли на конкурсі, визнали її найкращою і подарували вбрання зі свої колекції. Відтак, Єва привезла додому не лише перемогу, а й три нові сукні.

Як розповідає мама дівчинки, Євангеліна не боялася виходити на подіум, натомість часто втомлювалася, адже репетиції до конкурсу тривали цілими днями.

Показ у Каннах має відбутися у червні, тож бажаємо Єві гарно підготуватися, вдало виступити, та привезти до Рівного ще не один десяток перемог.

pic