За два місяці 2016 року у власній платіжній системі Ощадбанку ((http://www.oschadbank.ua/ua/private/remittances/)(«Швидка копійка»)) було відправлено переказів на загальну суму (*1,1 млрд. грн.*) Це на (*68%*) більше ніж за аналогічний період 2015 року. Щодня клієнти банку здійснюють майже (*1 900*) переказів.

За словами директора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерії Малахової, до кінця 2016 року очікується збільшення кількості операцій за переказами в системі «Швидка копійка» більш ніж на 50%.

«Ми постійно працюємо над модернізацією «Швидкої копійки». Так, у 2015 році можливість здійснювати перекази в системі отримали і юридичні особи, які наразі можуть відправляти грошову та соціальну допомогу, заробітну плату своїм співробітникам, а також здійснювати виплати на користь будь-яких інших фізичних осіб. Наступними важливими кроками в розвитку «Швидкої копійки» стане оновлення її програмного забезпечення та впровадження опції переказу коштів в інформаційно-платіжних терміналах Ощадбанку. В 2015 році система отримала статус внутрішньодержавної. Завдяки цьому ми плануємо розширити мережу її обслуговування за допомогою залучення банків-партнерів. Такі заходи сприятимуть підвищенню рівня обслуговування та доступності переказів», – розповіла Валерія Малахова.

Основні переваги «Швидкої копійки» – доступні тарифи та найбільш розгалужена мережа серед подібних банківських систем. Відправити й отримати грошові кошти можна в більш ніж 4000 відділень Ощадбанку. Здійснити переказ можливо також у WEB- та mobile-банкінгу «Ощад-24/7».

Про це повідомила прес-служба Ощадбанку