На Луганщині створили Музей на крилах. Ідея належить 10-річній Поліні Туфекчі, яка переконана, - на Сході почалась війна тому що їх покинули янголи. А коли вони повернуться - настане мир. Пришвидшити закінчення війни в Україні взялися і у Рівному. В драмтеатрі збирають фігурки небесних створінь, аби згодом передати їх на Луганщину.

Рівнянка Оксана розповідає її чоловік дізнався про музей янголів з преси, тому охоче відгукнувся почувши, що рівненський театр збирає янголят. Фігура янгола яку чоловік Оксани викував з металу дуже символічна, зазначає рівнянка.

Кований Янгол - гордість театральної колекції. Представники театру переконують рівняни з легкістю долучаються до акції. Кожного разу дарують все більш ексклюзивніших янголят виконаних власноруч у різних техніках.

"Музей на крилах" чи як його ще називають Музей янголів знаходиться у місті Кремінна Луганської області. До музею надходять янголи з різних міст України та з-за кордону.

Наразі у колекції музею понад 500 янголят. Музейники та волонтери закликають людей бути небайдужими та долучатися до акції. Аби якомога більше небесних створінь принесли мир на Схід України.