Європейський досвід на телекомпанії "Рівне 1". Перший місцевий упродовж тижня мав нагоду повчитися у одного з найвідоміших голандських журналістів - Ко Патіста. Що нового розповів експерт та якими секретами успіху іноземний гість поділився з командою першого місцевого далі у сюжеті.

Журналіст з понад 60-річним стажем приїхав до Рівного у рамках Нідерландської програми досвідчених експертів. Разом з командою "Рівне 1" проводив щоденні тренінги, давав поради та ділився досвідом.

Патентний повірений України Юрій Трачук наголошує: за рейтингом Рівне найактивніше використовує можливості експертної допомоги з Європи. У перспективі - поглиблені місії, а саме подорож менеджменту телекомпанії у Нідерланди.

Виконавчий директор "Рівне 1" Оксана Власюк впевнена: за 5 днів спілкування з голландським журналістом телекомпанія отримала колосальний досвід. Усе, що почули від гостя - організаційні поради, кумедні історії зі журналістської практики, випадки інтерв'ю з найвідомішими особами світу - стимулює до розвитку телевізійного мовлення "Рівне 1".