Сьогодні о 10 годині до поліції надійшло повідомлення 26-річного рівнянина, що на вулиці Київській обласного центру троє невідомих осіб вчинили на нього напад та нанесли йому тілесні ушкодження.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що між водіями «ВАЗ 2121» та «Audi Q7» на території Рівне нської обласної лікарні виник конфлікт.

Як розповів 26-річний житель обласного центру, власник «ВАЗ 2121», він припаркував своє авто неподалік одного з відділень лікарні, а сам тим часом супроводжував дідуся до медзакладу. Коли ж повернувся, його транспортний засіб був заблокований водієм «Audi». Прохання звільнити дорогу переросло у конфлікт, у результаті якого рівнянин отримав удар ногою у живіт. Після цього «Audi», у салоні якого перебувало ще двоє чоловіків, з місця пригоди зникло. Окрім того, постраждалий виявив пошкодженими два бокових дзеркала у своїй «ВАЗівці».

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту, встановлюють свідків, очевидців події та кривдників. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic