Двоповерховий будинок спалахнув під ранок, коли усі вже спали. Тепер без дому багатодітна сім’я, та літня жінка. Дітям навіть немає з чим і у чому йти до школи, все знищив вогонь. Погорільці беруться і за відновлення усіх документів, які теж згоріли і сподіваються , що небайдужі люди допоможуть відбудувати житло.

Цей будинок зайнявся у понеділок під ранок. Поки вогонь набирав обертів у хаті мирно спали люди. У сім’ї Зайцевих – п’ятеро дітей. Колі батьки прокинулись від запаху диму, то першим ділок кинулись будити малих.

Нині родина ходить житлом від якого лишилась одна коробка. Мама пригадує остановку, що була тут до того як все нажите знищив вогонь.

Дубенські рятувальники кажуть, з палаючого будинку вогоньб міг перекинутись і далі. Віктор Міщук якраз живе неподалік. Прибіг, коли вже перша автоцистерна була в роботі. Всього направили сюди їх дві.

Ускладнювало роботу те, що до гаража, який поряд з будинком була підведена напруга у 380 вольт. А всередині окрім лако-фарбових матеріалів та кисневих балонів, що могли рванути у будь-який момент, стояв ще й автомобіль обладнаний газовою системою. Тому допомогти загасити пожежу покликали і автоцистерну із місцевої нафтобази. Та врятували житло не вдалось .

У іншій частині будинку жила донька зі старенькою матр’ю. з вогню вдалося вихопити хіба іконки.

Прихистили погорільців знайомі та родичі. Не лишити одних у біді їм пообіцяли місцеві чиновники. Поки ж на згарище що мають те й несуть містяни. Допомагає хто їжею, хто одягом хто побутовими речами. Погорільці вдячні за турботу, і дуже сподіваються, що люди допоможуть з будматеріалами. Бо з будинку лишились одні стіни.