Рівнянин підкорює голосом усю країну. Соліст Рівненської філармонії та актор драмтеатру Микола Бобрик пройшов сліпий відбір до одного з найвідоміших співочих шоу "Голос країни". Про свої враження від шоу, прагнення і мрії, а також перший досвід гри в рок-опері на сцені рівненського театру він розповів першому місцевому.

Рівне нський талант Микола Бобрик не вперше з'явився на блакитному екрані національного каналу. Переможець проекту "Битва хорів" вдруге намагався поборотися за місце у співочому конкурсі "Голос країни". На цей раз йому пощастило - і на сліпому відборі пісня "Luna tu" у виконанні рівнянина припала до душі відразу двом суддям.

Співак радіє: Рівне представлятиме на конкурсі не він один. За кулісами шоу зустрів землячку - Анастасію Янцур. Тепер шансів на те, що Рівне завоює призові місця та славу щедрого на голосисті таланти міста, - вдвічі більше.

Віднедавна Микола Бобрик став відомий рівнянам не лише як соліст філармонії. Тепер його голос можна почути в легендарній рок-опері "Біла ворона" на сцені рівненського драмтеатру. Академічна освіта не стала на заваді експерименту - Микола з цікавістю взявся за опанування нового жанру. На початку - неймовірна втома від довготривалих репетицій, нині - величезна втіха від кінцевого результату - найефектнішої вистави драмтеатру.

Соліст стверджує: побачивши "кухню" театру, закохався у драматичне мистецтво. Тепер має нову мрію: зіграти глибоку драматичну роль. А про перспективи стати столичним артистом поки-що замовчує і обіцяє, що усі пропозиції обдумуватиме ретельно.