У нових поліцейських, які незабаром вийдуть патрулювати вулиці Рівного, розпочалися іспити. Наразі їх екзаменують із тактичної підготовки, зокрема у здобутих навиках із затримання правопорушників у приміщеннях і автомобілях. У майбутніх патрульних поліцейських Рівненщини — восьмий тиждень напруженого та інтенсивного навчання, яке триватиме до другого квітня.

Як зазначає координатор навчального процесу Анастасія Чорна, хлопці та дівчата готуються з усією наснагою приступити до служби у лавах нової поліції. У тому, що всі слухачі твердо налаштовані на гідну службу в поліції, переконаний і інструктор з тактичної підготовки Євген Кузьменко:

— Вони дійсно хочуть зробити свій внесок у позитивні зміни в нашій країни у цілому та на Рівне нщині зокрема. Під час практичних навчань основну увагу ми зосереджували на тому, що на службі майбутні патрульні поліцейські повинні бути готовими до різного розвитку подій та вміти швидко зорієнтуватися у ситуації.

За результатами екзаменування усі 211 слухачів показали достатній рівень у здобутих навиках із затримання правопорушників у приміщеннях і в авто.

– На практичних заняттях нам моделювали ситуації максимально схожі до реальних подій, які можуть виникнути під час служби в патрульній поліції, – розповів один із майбутніх патрульних Едуард Холод. – Ми пройшли якісну та інтенсивну підготовку і маємо непереборне бажання втілити отримані знання, уміння та навики на практиці.

Ірина Середа підкреслила, що процес навчання на цьому етапі не завершується, тому що для ефективної роботи потрібно постійно працювати над підвищенням свого професійного рівня та самовдосконалюватися. З приводу майбутньої служби найбільше побоювань висловлює щодо оформлення ДТП. Однак дівчина впевнена, що завдяки отриманим знанням, навикам та майбутньому практичному досвіду новим патрульним вдасться гідно виконувати покладені на них обов’язки. Вже у квітні після складання присяги нові патрульні поліцейські вийдуть патрулювати вулиці Рівного.

Про це повідомляють з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic