Чоловік сам викликав поліцію, коли протверезів. Трагедія сталась 14 березня на Гощанщині.

У селі Люцинів Гощанського району 14 березня 50-річний чоловік позбавив життя 57-річну співмешканку, вдаривши ножем у живіт. Як це сталося, поки пригадати не може. Втім за свої діяння тепер нестиме кримінальну відповідальність.

Чоловік сам викликав поліцію, бо через надмірну кількість випитого алкоголю напередодні, і не зрозумів, чому жінка померла. Ситуацію прояснили результати судово-медичної експертизи, відповідно до яких смерть настала від масивної зовнішньої та внутрішньої кровотечі внаслідок ножової колото-різаної рани. Правоохоронці встановили, що загибла та її співмешканець майже всю ніч святкували відкриття нового магазину в селі. На ранок із похмілля між ними виник конфлікт. Чоловік вирішив довго не сперечатися і, схопивши кухонній ніж, вдарив співмешканку у живіт та пішов спати в іншу кімнату. Коли алкогольний дурман вийшов, виявив співмешканку без ознак життя так і не усвідомлюючи, що сам це зробив.

pic

– За фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Гощанського відділення поліції Анатолій Цідилко. – Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Згідно з санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Про це інфомрує відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області