У Рівному - "Музейні гостини". Не чекати травня, а відкрити власний музей у своєму ж приміщенні вирішили у одному з навчальних закладів міста. Вся історія школи на долоні. Від її заснування до сьогоднішнього дня. Особисті речі першого директора, відзнаки та почесні грамоти учнів та випускників зібрані в одному місці. А ще пам'ятна дошка випускнику, загиблому герою АТО - Ігорю Волошину. Хто завітав на урочисту подію та чим унікальний музей - далі у сюжеті.

На цій світлині сім'я Мариновичів. Перший директор спеціалізованої школи "Центр Надії" - Надія Франківна її брат та мама. Фотографії понад 40 років. Для Центру Надії" - це справжня реліквія. Бо ж тут переконані - стрімкий розвиток закладу - це нагорода за наполегливу працю першого керівника - пані Надії. А вже сьогодні її брат Мирослав вперше приїхав до улюбленого місця сестри на відкриття музею.

На урочисте відкриття музею завітали педагогічний колектив, батьки учнів. А також і мама випускника школи загиблого героя, воїна АТО - Ігоря Волошина. Жінка зізнається - приємно, що вчителі пам'ятають її сина. Та, навіть, виділили "пам'ятний" куточок у музеї.

Над створенням музею працювали всі: педагогічний колектив, випускники та їх батьки. Експонати та світлини добиралися із душею - каже директор. Тут і особисті речі першого керівника, відзнаки, методичні матеріали.

Кожен охочий може завітати на "Музейні гостини" у "Центр Надії" до 30 березня. А випукники, колишні учні та працівники можуть поповнити музей новими експонатами.