15 березня о 04:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Дитиничі Дубенського району виникла пожежа в житловому будинку. До місця виклику негайно виїхав черговий караул вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно, а також місцева пожежна команда з найближчого села Смига.

По прибуттю рятувальники з'ясували, що горить одноповерховий житловий будинок. Вогнеборці оперативно провели розвідку, в ході якої в одній із кімнат виявили тіло загиблого господаря оселі 1953 р.н. За допомогою трьох водяних стволів о 05:10 пожежу було локалізовано, а о 08:00 остаточно ліквідовано.

Всього для гасіння пожежі було залучено 1 пожежну автоцистерну місцевої пожежної команди с.Смига, 1 автоцистерну 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Дубно та 7 чоловік особового складу. Внаслідок пожежі вогнем значно пошкоджено покриття житлового будинку на площі близько 100 м.кв., пошкоджено перекриття, стіни та речі домашнього вжитку. Наразі причину пожежі та обставини трагедії встановлюють фахівці.

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівне нській області

pic