Сьогодні по опівночі"Volkswagen Passat" спалахнув біля п’ятиповерхівки на вулиці Євгена Коновальця. Від авто залишилась груда металу. Хто підпалив легковик поліцейські поки з’ясовують.

Горіло авто сьогодні о першій ночі. "Volkswagen Passat" спалахнув після того як хтось облив його невідомою речовиною. Очевидцям вдалося зафіксувати вже саму пожежу. Це сталося на вулиці Євгена Коновальця, біля будинку 38. Вибух, який передував пожежі чули мешканці і сусідніх будинків.

Авто припарковане біля будинку, в якому живуть його власники. Молода сім’я виховує трьох дітей. Про те, що у легковику возили діток свідчать і два дитячих авто-крісла, що залишились у понівеченому салоні. Про те, що горить авто на Коновальця поліцейським повідомив невідомий чоловік, а згодом з ним зв’язалась і сама власниця "Volkswagen”. Пояснила, що підпалу легковика не передувало жодних конфліктів чи погроз. Малоймовірно, що автомобіль вдасться відновити. Адже вогонь пошкодив іномарку і ззовні і всередині. На інші автомобілі вогонь перекинутись не встиг, автовласники встигли їх відігнати від палаючої іномарки. Паліїв її поки шукають.

До слова, востаннє автомобіль горів в обласному центрі два тижні тому на вулиці Данила Галицького. Там згорів БМВ.