Вистава і актори справжні, та режисер - життя. У Рівному презентували соціальну виставу "Театр простих історій", де головні не виконавці, а їх розповіді. Про долю і життя простих жінок, що незважаючи на різні життєві кризи, хвороби, бідність змогли довести і собі і оточуючим, що життя прекрасне і стати щасливими та успішними можуть усі представниці прекрасної статі.

Усе це про тендітну та талановиту Яну Униченко - героїню соціальної вистави "Театр простих історій". Жінка має обмежені фізичні можливості. Час від часу хвороба заважає їй досягати успіху. Втім, Яна не здається, вона обожнює подорожувати, фотографувати, має неабиякі організаторські здібності. Жінка приїхала на Рівне нщину з Луганщини, тікаючи від війни. Яна - художник, вона малює надзвичайні картини на стінах та фасадах будинків. Її патріотичні роботи нині прикрашають Здолбунів та Рівне .

Далеко від дому, однак в рідній Україні, тут на Рівне нщині Яна планує і залишитись. А мріє ця сильна жінка про створення власної міцної родини.

Складна життєва історія й у Діани Полюхович. Вона рано залишилась без батьків, виховували дівчинку дідусь з бабусею. Потім навчання і перша робота - директором школи. Та згодом жінці довелось виїхати закордон з маленьким синочком на руках. Вона дуже хотіла вчитися, а для цього потрібно було важко працювати.

Вона надзвичайно вимоглива до себе і оточуючих, а працелюбність не дала Діані втратити можливість повноцінно жити. Коли через хворобу лікарі вже не давали ніяких шансів жінці підвестися на ноги, вона продовжувала працювати.

Соціальна вистава "Театр простих історій" ще з минулого року гастролює містами нашої області, де акторки розповідають реальні історії життя сильних і успішних жінок.

Усе для того, аби жінки, які впали у відчай отримали сили та змогли продовжити боротьбу за успішне та щасливе життя.