На базі Рівненської ДЮСШ №2 відбулися змагання з плавання в програмі обласної Спартакіади серед дітей-інвалідів Рівненської області, як ІІ етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

Участь у змаганнях взяли діти-інваліди з вадами слуху та зору, з вадами розумового і фізичного розвитку, з ураженнями опорно-рухового апарату, вихованці комунального закладу «Рівне нська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівне нської обласної ради.

Уже в квітні юні спортсмени візьмуть участь у фінальному етапі Спартакіади «Повір у себе» у Миколаєві. Перший її етап пройшов в містах і районах області і кращі переможці відбірних змагань взяли участь у ІІ етапі, - розповіли у комунального закладу «Рівне нська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівне нської обласної ради.

Найкращого результату в своїх нозологіях досягли: Ольга Романуха, Володимир Пюро, Костянтин Михасюк, Іван Ткач, Євген Козлюк, Юрій Ярошик, Назар Андрощук. Тренер спортсменів – Ольга Палюх. Віталій Остапчук, Тренер спортсмена – Віталій Пінчук. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.

До слова, Всеукраїнська Спартакіада «Повір у себе» серед дітей-інвалідів - це відкритий спортивний захід, що проводиться щорічно з метою підтримки у дітей-інвалідів цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації дітей-інвалідів засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство. Спартакіада щороку охоплює близько 30 тисяч українських хлопчиків та дівчаток з інвалідністю.

Про це повідомили з прес-служби обласної ради