Сьогодні, 14 березня, на Рокитнівщині виникла сутичка між жителями селища Рокитне та села Єльне. Місцеві говорять, причина - контроль над видобутком бурштину.

Як повідомив журналістам Rivne1.tv місцевий житель Володимир, у с. Єльне приїхало близько 15 автомобілів з Рокитного. Вийшли люди у масках та балаклавах. В результаті сутички троє людей отримали вогнепальні поранення та потрапили до Рокитнівської ЦРЛ. За словами Володимира, вони хочуть контролювати бурштин.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області, о 10:25 правоохоронцям повідомив невідомий чоловік, що з селища Рокитного у село Єльне виїхали майже 30 озброєних осіб. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу.

Упродовж години до поліції надійшла інформація про стрілянину на вулиці Центральній у селі Єльне. А вже о 12:30 правоохоронці зафіксували повідомлення про поранених.

Як з’ясували поліцейські, між жителями селища Рокитне та села Єльне виникла сутичка, в результаті якої пролунали постріли. Попередньо встановлено, що є троє поранених, понад десять потерпілих та два пошкоджених автомобілі без номерних знаків.

Зараз правоохоронці працюють на місці події, встановлюють обставини інциденту та осіб, причетних до нього.