Імениті футболісти провели черговий тур «Розминки від чемпіона» на Острожчині. Уроки фізкультури для школярів Могилянівської ЗОШ та Острозької ЗОШ №1 у рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» провели Заслужений майстер спорту України, багаторазовий призер та переможець Паралімпійських ігор Ігор Косенко та майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху Василь Ажнюк.

Досвідчені спортсмени в ході розминки показали учням вправи, які й самі використовують під час тренувань. Гості наголосили на важливості систематичного виконання комплексів вправ, котрі розігріють м’язи всього тіла і не дозволять отримати травму, адже в здоровому тілі – здоровий дух. Просто на шкільному майданчику, після проведення розминки, спортсмени продемонстрували навички володіння м’ячем.

- Майстерність та елегантність виконаних вправ зачарувала не тільки дітей, а й дорослих. Учні з захопленням слухали атлетів, ставили запитання, фотографувалися з іменитими футболістами. Обидва майстри легко знайшли спільну мову з учнями, адже багато працюють з підростаючим поколінням на тренуваннях та спортивних зборах.

Василь Ажнюк навіть обрав своєю професією роботу з дітьми. Після завершення спортивної кар’єри в 2012 році, молодий спортсмен працює тренером-викладачем з футболу в Острозькій загальноосвітній школі-інтернаті для дітей з вадами слуху, - повідомили у комунальному закладі «Рівне нський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» РОР.

Про це повідомила прес-служба Рівне нської облради

pic