Після чотирьох місяців на лікарняному начальник Рівненської митниці ДФС Олег Вавровський вчора, 9 березня, запросив журналістів до себе на прес-конференцію. Керівник установи повідомив про фіктивне звільнення його з посади, необґрунтований обшук у його батьків та тиск вищого керівництва ДФС.

Та прийти на зустріч із начальником митниці було нелегко. Спочатку журналістів, та й самого Олега Вавровського, не пускали в приміщення працівники відділу власної безпеки ДФС. Зрештою під вигуки «совок», та після запису в книзі відвідувань охорони, пресі все ж вдалося потрапити в залу та почути діючого ще до 18:00 керівника установи.



pic

Олег Вавровський повідомив, що проти нього завели справу про користування в особистих цілях автомобілем. Як він розповів, нібито його водія у серпні запитали, чи возив він керівника у лютому. Водій нічого не підозрюючи сказав, що возив його постійно, але насправді у лютому Олег Анатолійович був у відпустці. Це стало зачіпкою для того, щоб його прибрати з посади. Після 4 місяців перебування на лікарняному він вийшов на роботу всього на день. Причиною цього стала копія документу про його звільнення від голови ДФС Романа Насірова.

Також керівник митниці розповів про обшук у його батьків, під час якого зникли 17 000 грн. "На фото під час обшуку вони є, а в протоколі нема. Ці гроші зникли, ніхто ж за руку не ловив!" – заявив начальник Рівне нської митниці.



pic

Після цього Олег Вавровський розповів і про наказ на його звільнення. На шляху до кабінету, де був документ, знову стали правоохоронці. Вони забороняли журналістам і керівнику пройти до кабінету. Та зрештою усіх пропустили. Вже у своєму кабінеті Олег Вавровський представив працівникам ЗМІ копію документу про звільнення. Він стверджував, що наказ несправжній, і заявив, що обов`язково особисто дізнається, чому його отримав.

pic