На Рівненщині лісничий знайшов рештки людини. Він натрапив на скелет жінки, коли обходив територію лісництва. Це сталося на Володимиреччині. Як виявилося – це тіло жінки, яка зникла у цьому районі ще три роки тому. Пенсіонерку весь час шукали, сподівались знайти живою. Ідентифікувати її вдалося за речами і чобітьми, що були на місці страшної знахідки.

Лісничий Великотелковицького лісництва натрапив на рештки людського тіла учора ввечері. Неподалік села Великі Телековичі обстежував територію лісу, і натрапив не на порушників а на скелет людини.

Від людини лишились хіба особисті речі, верхній одяг, чоботи. По цьому рідні і впізнали місцеву жительку, яка ще у 2013-му пішла з дому і назад не повернулася. Жінка мала склероз, отож могла легко загубитися. Досі перебувала у розшуку і рідні сподівались знайти її живою.

І лише вчора її знайшли, за цим фактом теж відкрили кримінальне провадження, яке швидше всього об’єднають із першим. Чи померла пенсіонерка своєю смертю, чи ні, остаточно встановлять експерти. Але, очевидно, що провести експертизу за виявленими кістками буде вкрай складно.