Пожежа сталася 9 березня о 19:18. Горів приватний житловий будинок у селі Пляшева Радивилівського району, хутір «Кущик».

По прибуттю на місце виклику рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в середині житлового будинку розміром 14х12 м., вогонь вже встиг охопити два приміщення в середині будівлі.

Як стало відомо від сусідки власника помешкання, вона виявивши пожежу ввійшла в будинок та вивела на зовні 75-річного господаря, після чого викликала рятувальників.

О 19:35 пожежу було локалізовано, а о 20:00 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти розповсюдження вогню на весь будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в двох кімнатах житлового будинку.

Як повідомляють на сайті ГУ ДСНС України у Рівне нській області, обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті.