У Рівному сотні працівників можуть залишитись без роботиУсе через деяких депутатів Рівнеради, яких не цікавлять ні робочі місця ні доходи міського бюджету. В четвер на наступному пленарному засіданні чергової сесії міської ради будівництво на вулиці Толстого 10 можуть призупинити. Не відомо на який час. А це втрачені робочі місця та гроші у бюджет. Деталі у наступному сюжеті.

Юрій Стадник будівельник з багаторічним стажем. Чоловік проживає в одному з сіл Рівне нського району. Каже, умови праці на будівельній фірмі його повністю влаштовують. Тут він офіційно влаштований на роботу, отримає пристойну зарплатню та головне має стабільне майбутнє. Проте вже в четвер все може суттєво змінитися. Якщо депутати Рівне ради призупинять будівництво на вулиці Толстого, то що робити далі, Юрій Стадник не знає.

Юрій Стадник вже отримав декілька пропозицій нової роботи за кордоном, проте каже - це не вихід з ситуації.

А це Володимир Муняк. Він нещодавно закінчив рівненський "водник". Після цього влаштувався на офіційну роботу. Зараз чоловік збирає гроші на весілля, проте боїться, що будівництво зупинять і кращої долі також доведеться шукати за кордоном. Не лише йому, а й ще близько сотні будівельникам.

Ще кілька місяців тому на цьому місці був нікому не потрібний закинутий смітник. Прямісінько у центрі Рівного на вулиці Толстого. Тоді нікого не хвилювало, що поряд знаходяться об'єкти архітектурної спадщини та й взагалі прибирати ділянку ніхто й не збирався. Проте як тільки тут почали будівництво одразу з'явилися незадоволені. Нібито смітник на цій ділянці землі всіх влаштовував, а будівництво будинку - ні. Проте залишитись без роботи будівельники не хочуть. І готуються до акцій протесту.

Будівельники вже обіцяють депутатам Рівне ради теплий прийом на сесії, але все ж сподіваються, що більшість міських обранців щиро вболівають за сучасний розвиток міста, за робочі місця, за залучення інвестицій та за надходження коштів в бюджет.