Диско-бар "Октант" та бар готелю "Турист" обмежили у роботі до першої години ночі. На черговому засіданні члени виконкому Рівненської міськради за поданням відділу поліції ухвалили рішення про обмеження роботи вищезгаданих закладів.

— Із початку року до поліції надійшло 159 повідомлень про вчинені правопорушення кримінального характеру безпосередньо у диско-барі «Октант» та на прилеглій до нього території, — зазначив начальник Рівне нського відділу поліції ГУНП області Василь Зелінський. — За два місяці скоєно один розбій, 38 крадіжок, 26 громадян отримали тілесні ушкодження. Згідно із даними Рівне нського ВП від приміщення, де розташований «Октант», бригадами швидкої допомоги до приймального відділення міської лікарні було доставлено 16 громадян із різними видами тілесних ушкоджень.

Не краща криміногенна картина і у барі «Турист». До чергової частини Рівне нського ВП у 2016 році надійшло 47 повідомлень, із яких — 18 крадіжок, 5 тілесних ушкоджень, 22 повідомлень іншого характеру (бійки, конфлікти, тощо).

— У разі невжиття чи невиконання вищевказаних заходів адміністраціями закладів, поліція буде клопотати щодо скорочення їх графіка роботи до 22-ї години, — наголосив керівник поліції Рівного.

Члени виконкому також вирішили більш прискіпливо вивчити, як працюють інші торгові точки та розважальні заклади міста у вечірній та нічний час, та у разі необхідності переглянути режими їх роботи, щоб не допустити ріст злочинності в обласному центрі.

Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області