18 березня 2016 року об 11.00 годині в сесійній залі Рівненської міської ради (вул.Поштова, 2, IV поверх) відбудуться громадські обговорення проекту нової редакції Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Рівного до 2020 року, розробленого в рамках Меморандуму про Взаєморозуміння між Проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» і Рівненською міською радою з метою виконання зобов’язань загальноєвропейської ініціативи «Угода Мерів».

З проектом нової редакції Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Рівного до 2020 року можна ознайомитись на сайті управління економіки міста www.economy.rv.ua в розділі «Енергозбереження та енергоефективність»-«Угода мерів»-«ПДСР» або у розділі «Проекти рішень».

План дій сталого енергетичного розвитку є стратегічним документом, що показує, яким чином підписанти «Угоди мерів» виконуватимуть зобов‘язання до 2020 року. У цьому документі використовуються результати Базового кадастру викидів для визначення найкращих сфер та можливостей застосування дій з метою досягнення запланованих показників щодо зменшення СО2 на місцевому рівні. У плані визначено конкретні заходи, спрямовані на зменшення викидів, а також часові рамки та розподіл обов‘язків.

Про це повідомляє сайт міськради Рівного