Сьогодні вночі о 4.15 на спецлінію 102 надійшло повідомлення оператора автозаправної станції, що на автодорозі Київ-Ковель поблизу с. Масевичі Рокитнівського району зіткнулося два автомобілі, один з яких загорівся.

На місце події негайно виїхали рятувальники, які загасили пожежу. Двоє людей згоріли.

Слідчо-оперативна група під час огляду місця події встановила, що о 4.05 25-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц 320», рухаючись автодорогою зі сторони Києва у напрямку Сарн, допустив зіткнення з автомобілем «Ауді А6», який їхав попереду і мав намір повернути ліворуч. Унаслідок зіткнення «Ауді А6» вдарилося у відбійник та загорілося. 19-річний водій та його 24-річний пасажир, обоє із с. Рокитне Рокитнівського району, загинули.



pic

В автомобілі «Мерседес Бенц 320» постраждали двоє пасажирів, 20-ти та 18-ти років, жителі с. Масевичі. 18-річний потерпілий після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження.

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо: На Рівне нщині горів автомобіль: вогнеборці в ньому знайшли тіла загиблих

Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic