Під час ліквідації пожежі в легковому автомобілі вогнеборці виявили двох загиблих людей. Транедія трапилася в Рокитнівському районі.

5 березня о 04:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі на трасі Київ-Ковель поблизу села Масевичі Рокитнівського району. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників у кількості 5 чол. на пожежній автоцистерні 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Рокитне.

По прибуттю на місце події працівники ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплений легковий автомобіль «Ауді». На приборкання полум’я рятувальники подали пінний ствол. О 04:40 пожежу вдалося ліквідувати. У майже вщент знищеній автівці вогнеборці виявили тіла двох загиблих чоловіків.

Згодом вдалося з’ясувати, що «Ауді» загорівся після зіткнення з іншим легковим автомобілем марки «Мерседес». Хоча останній легковик не загорівся, проте внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє людей, що перебували в ньому, з травмами різного ступеня були доставлені в центральну районну лікарню. Наразі співробітники поліції встановлюють всі обставини даної трагедії.

Оновлено Попередньо слідчо-оперативна група встановила, що на автодорозі зіткнулися два автомобілі: «Мерседес 320» та «Ауді А6». За кермом автомобіля «Мерседес» перебував 25-річний житель с. Масевичі та двоє його односельців 20-ти та 18-ти років

Пасажири отримали тілесні ушкодження, одного з яких госпіталізовано. В автомобілі «Ауді А6» перебували жителі с. Рокитне Рокитнівського району 19-ти та 24-х років. Обоє вони згоріли в авто.

На місці події зараз працює слідчо-оперативна група. Відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівне нській області та з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області