В Рівному, на передодні Міжнародного дня прав жінок і миру представниць прекрасної половини людства привітали зі святом. Жінок військовослужбовців та службовців Збройних Сил України на вході до зали військової ради, де відбулися урочистості, зустрічали з квітами та солодощами, солдати почесної варти.

Від командувача військ оперативного командування "Захід" підлеглих привітав зі святом начальник штабу - перший заступник військового органу управління генерал-майор Олександр Павлюк. Він подякував їм за сумлінне виконання службових обов'язків, зразкову дисципліну, наполегливу та самовіддану працю та вручив грамоти.

З нагоди зібрання, за участю військових музикантів оркестру оперативного командування "Захід", відбувся концерт. Присутніх порадували піснями та композиціями, як світової класики, так і відомих українських виконавців. Кожен виступ артистів у військових одностроях супроводжувалися гучними аплодисментами.

Про це повідомив на свої сторінці у соцмережі офіцер Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України в Рівне нській області Віктор Шубец