Гарне волосся - символ жіночності та здоров'я. Довга блискуча шевелюра ніколи не вийде з моди і ніколи не перестане привертати до своєї власниці захоплені погляди чоловіків. Ми вірішили дізнатися, як же рівнянкам зробити красивими волосся за декілька днів?

Слідкуйте за своїм харчуванням

Тільки при повноцінному харчуванні можна мати здорові і блискуче волосся. Кожна трапеза повинна містити продукти, багаті вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами і протеїнами, вуглеводами, мікроелементами.

Дуже важливо правильно мити голову

А для того щоб очистити кінчики буде достатньо того, що по них стече піна. Це дозволить знежирити коріння волосся, які швидко засаливаются і при цьому не пересушити кінчики, яким і так не вистачає шкірного сала. Крім того, найкраще не відразу наносити шампунь на волосся , а тільки попередньо розбавивши його невеликою кількістю води. Важливо також зазначити, що використання кондиціонерів і зволожуючих масок просто необхідно, якщо ви хочете, щоб ваші волосся виглядали на всі сто відсотків.



pic

Обполіскувати волосся холодною водою

Холодна вода освіжає шкіру, регенерує клітини, знімає втому і покращує кровообіг, тому вона стане ідеальним способом догляду за твоїм волоссям. Гаряча вода ушкоджує шкіру голови, від чого волосся стає тьмяним, сухим і ламким. Якщо кожен день обполіскувати волосся холодною водою, ця нескладна процедура допоможе живити клітини шкіри голови і зробить шевелюру блискучою і шовковистою, а також посилить ріст волосся.



pic

Скоротіть до необхідного мінімуму використання фену

Сама по собі сушка феном є величезним стресом для волосся. Особливо, якщо фен старої моделі, в якій ще немає регулювання подачі повітря різної температури. Якщо є можливість висушити волосся без використання фена, скористайтеся ним. Якщо ж ви настільки звикли сушити волосся феном, то хоча б робіть це прохолодним повітрям. І намагайтеся не пересушувати волосся. Краще залишити їх злегка вологими для повного висихання при кімнатній температурі.



pic

Робіть маски з оливкової олії

Оливкова олія живить волосся, роблячи його блискучим та м'якими. Невелика кількість масла втирайте у волосся. Якщо шкіра голови суха, то масло можна втирати навіть в голову. А якщо навпаки, волосся жирне, то волосся змащуйте не до коренів, а залишайте чистими приблизно 3 см до коренів. Для досягнення максимального результату оберніть голову рушником мінімум на годину. Потім змийте теплою водою. Можна навіть залишити таку маску на ніч. Волосся дуже скоро після таких масок стануть шовковистим.