Лікарі мчали на виклик у село до хворої дитини, коли перед нею з’явився 74-річний здолбунівчанин. Чоловіка з значними травмами голови госпіталізували у рівненську міську лікарню. Пенсіонер нині у вкрай важкому стані.

Медична УАЗівка не доїхала на виклик у Корнин через пішохода. Учора ввечері 74-річний місцевий мешканець раптово вибіг на неосвітлену дорогу і потрапив під швидку. Карета Рівне нської станції направлялась на виклик у Корнин, щоб допомогти хворій дитині. Але туди довелося відправляти інший екіпаж, медики ж з уазу надали невідкладну допомогу пішоходу, якого збили і передали у руки колегам. Нині лікарні борються за життя чоловіка, він у комі.

За кермом УАЗу, який збив чоловіка, перебував 60-річний здолбунівчанин. Він, кажуть в служби намагався уникнути зіткнення, гальмував. Втім відвернути біди не вдалось. Нині ж відповідатиме за скоєння аварії. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження.