Як прибрати жир з внутрішньої сторони стегон? Хто з нас не задається таким питанням! На жаль, не існує чарівного способу розлучитися з жировими відкладеннями за пару днів. Але поліпшити свою фігуру нам під силу. Для цього пропонуємо вам комплексну програму дій!

Як боротися з жиром

Кращою порадою, як прибрати жир зі стегон, є - не поправлятися! Їжте стільки, скільки потрібно з урахуванням вашого способу життя. Якщо він сидячий, не дозволяйте собі булочки та шоколадні батончики. Якщо він рухливий і включає регулярне відвідування спортзалу, можете їсти, що завгодно.

Але якщо проблема вже існує, і питання, як зменшити об'єм стегон, вкрай хвилюючий, дійте! Для цього є простий алгоритм роботи над собою.

Підходьте комплексно. Одні лише дієти для схуднення ніг і живота неефективні. Важливо поєднувати фізичну активність, спеціальні вправи, спрямовані на корекцію цієї зони, правильне харчування і косметологічні процедури.

Не чекайте миттєвого результату. Нерідко можна почути питання, як схуднути в ногах і стегнах за тиждень? У відповідь так і хочеться сказати, а скільки часу ви витратили на поглинання шоколадок і планування ранкових пробіжок? Чудес не буває, але при комплексному підході ви побачите результат вже протягом 3 тижнів.

Правильно харчуйтеся. Ваш раціон повинен включати низькокалорійні продукти, щоб в період фізичного навантаження спалювався саме внутрішній жир, а не калорії, отримані після обіду. У ньому не повинно бути місця борошняним і солодких страв, забудьте про смажену їжу. Їжте білкові продукти і складні вуглеводи (каші, нежирне м'ясо, молочні продукти), вживайте, скільки хочете, не солодких фруктів, багато овочів. Скоротіть звичну порцію їжі вдвічі. Думаєте, що не наїстеся? Повірте, вашому шлунку потрібно набагато менше їжі, ніж ви звикли думати.

Пийте воду. Вона допоможе вам зрозуміти, як швидко схуднути в ногах і стегнах, тому що прискорить обмін речовин. Завдяки воді процеси схуднення протікають ефективніше. Мінімальна норма повинна складати 1,5 літра на добу, і це без урахування ранкової кави, чаю і супів.

Внутрішня частина стегон доставляє жінкам багато клопоту: там зазвичай дуже рано втрачається пружність і починає відкладатися жир, з'являється целюліт.

Оптимальна програма тренувань: для початківців: 15 повторень, 1-2 підходи; для просунутих: 15-20 повторень, 3-4 підходи.

Вправа 1. Відведення ноги стоячи. Встаньте перед стіною та зіпріться обома руками. Стоячи на лівій нозі, праву підніміть і повільно ведіть її перед собою вліво і назад. Обидві ноги злегка зігнуті в коліні. Виконайте вправу в іншу сторону.

Вправа 2. Відведення ноги лежачи. Ляжте набік, голова на витягнутій руці. Покладіть одну ногу на подушку або м'яч. Повільно підніміть другу ногу і знову опустіть. Те ж саме виконайте в іншу сторону.

Вправа 3. Стискаємо м'яч. Ляжте зручно на спину і підтягніть обидва коліна до корпусу. Затисніть колінами м'яч (його можна замінити, наприклад, рулоном туалетного паперу), порахуйте до 10. Розслабте ноги. Виконайте 3-4 повторення.

Вправа 4. Варіант вправи з м'ячем. У положенні лежачи на спині витягніть ноги вгору, м'яч затиснутий між стопами. Потягніть п'яти вгору і затисніть м'яч п'ятами. Знову порахуйте до 10. Виконайте 3-4 повторення.

Вправа 5. Стретчинг. Стоячи прийміть положення ноги нарізно і широко розставлені. Вагу перенесіть на ліву ногу і зігніть її в коліні. Праву ногу поставте на п'яту і потягніть носок на себе. Відставте сідниці назад, спину тримайте рівно, корпус подайте вперед. Залишайтеся в цій позі 15-20 секунд. Виконайте те ж саме в іншу сторону ( 1 повторення в кожну сторону).

Ось так виглядає рецепт корекції внутрішньої частини стегна. Струнких і красивих Вам ніжок!

pic

pic