Реєстрація за годину та чотири сотні гривень. Принаймні так має бути в ідеалі. Адже реєстраційно-екзаменаційні відділи в ДАІ скасували, а їх обов'язки поклали на спеціальні сервісні центри. На Рівненщині такі є в обласному центрі, містах Дубно, Сарни та Володимирець. Яка вона - реєстрація автомобілів по-новому.

Автомобілі у Рівному можна реєструвати по-новому. Без довідок-рахунків, зайвих витрат та за новими правилами. Ба більше нові реєстратори самі допомагатимуть водіям заповнювати необхідні документи.

При чому для гаманця нововведення вигідні. Адже тепер поставити на облік машину можна у єдиному вікні і за 430 гривень. Так пише закон. От тільки водії нарікають на черги. Адже там де черги - там і так звані "рішали".

Черги з "рішалами" - пережиток минулого, який зникне з часом. А от 2 сотні витрачені на експертну оцінку, кажуть в сервісному центрі, - запорука спокійного сну.

Чергове покращення і полегшення обіцяють вже з наступного кварталу. Мовляв тоді має запрацювати єдина електронна база поліції, через яку нині і утворюються довжелезні черги в сервісних центрах.