02 березня о 16:50 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому 9-ти поверховому будинку в місті Рівне по вулиці Кн. Володимира, 36. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул у складі двох відділень 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа виникла в підвальному приміщені багатоповерхівки – горіло сміття та старі речі домашнього вжитку. Внаслідок пожежі загальні коридори будинку заповнив їдкий дим. У складі ланки газодимозахисників вогнеборці подали на гасіння водяний ствол. Інші рятувальники вжили заходів для видалення диму та пересвідчилися, що з мешканцями під’їзду все гаразд. О 17:18 пожежа була локалізована, а о 17:30 – остаточно ліквідована. Загальна площа пожежі склала 8 м.кв.



pic

pic

Для ліквідації пожежі було залучено 12 чоловік особового складу ДСНС та 2 пожежні автоцистерни. Фахівці припускають, що причиною пожежі стала необережність з вогнем когось із безхатченків, що облюбували даний підвал. Перевірка триває.



pic

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Рівне нській області