01 березня співробітники Головного управління ДСНС у Рівненській області завітали в смт. Гоща у гості до ветерана пожежної служби Сергія Яковича Федорчука, який цього дня святкує 75-річчя. За дорученням очільника Служби порятунку Рівненщини Сергія Крука голова Рівненської обласної ради ветеранів пожежно-рятувальних підрозділів та військ цивільної оборони Анатолій Полюшкевич вручив сивочолому вогнеборцю медаль «За доблесть і звитягу».

В свою чергу начальник аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС у Рівне нській області Олександр Костюк щиро подякував ювіляру за активну громадську діяльність у справі патріотичного виховання молоді та вручив ветерану цінний подарунок. Полковник служби цивільного захисту Олександр Костюк зауважив, що за безпосередньої участі Сергія Яковича Федорчука було закладено міцний і надійний фундамент сучасного аварійно-рятувального загону, здатного ліквідовувати наслідки будь-якого лиха та допомагати населенню в різних надзвичайних ситуаціях.

Довідка: Федорчук Сергій Якович за час служби з жовтня 1960 року до листопада 1991 року пройшов шлях від державного інспектора інспекції державного пожежного нагляду в Млинівському районі Рівне нської області до начальника загону технічної служби Відділу пожежної охорони УВС України в Рівне нській області. За період служби був нагороджений медалями «За бездоганну службу» І, ІІ, ІІІ ступенів, «Ветеран праці»; нагрудним знаком «Кращому працівнику пожежної охорони».

Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Рівне нській області