Автівки горять як свічки у церкві. На Рівненщині за ніч згоріло три транспортних засоби. Більше того у Дубному, Острозі та Рівному вони спалахнули майже в один і той же час - близько пів на п’яту ранку. Люди говорять про підпали.

У Дубному мікроавтобус «Фольксваген» зайнявся опів на п’яту ранку. Стояла автівка у дворі багатоповерхівки на вулиці Данила Галицького. Це вже не перше нещастя його власника: чи то збіг обставин чи ні, але це вже друге авто яке у нього згоріло за півроку.

Фольксвагена він перегнав із Данії, втім натішитись довго ним не зміг. За годину вогнеборці ліквідували загорання автомобіля. А причину займання встановлять фахівці, втім вже люди кажуть про підпал, хоча й не виключають – що відбулося замикання у транспортному засобі. Що спричинило загорання у цьому випадку, та чого у цей же час зайнявся автомобіль «Мітсубісі”, припаркований у приватному дворі острожинина , встановлюють фахівці.

Не довго тішився своєю новенькою «БМВ-750» і мешканець будинку №9 на вулиці Данила Галицького у Рівному. Автівка, яку він придбав лише нещодавно сьогодні під ранок спалахнула просто у дворі багатоповерхового будинку. Вигоріло все всередині, вогонь пошкодив і мікроавтобус Опель, припаркований поруч. Втім останній ще підлягає ремонту, від полум’я обгоріла фарба ззовні і сплавились задні стоп-сигнали.

І поки в області один за одним спалахують автомобілі, а їхніх паліїв шукають, рятувальники підготували памятку – як поводитись, якщо раптом горить ваше авто. Перш за все дістати звідти людей, зясувати де горить, і озброївшись вогнегасником, піском снігом, спробувати приборкати вогонь. Якщо авто врятувати не вдається, то краще відійти і крім рятувальників набрати ще 102. Можливо, по гарячих слідах паліїв правоохоронці таки зможуть знайти.