Мешканець обласного центру біля магазину на вулиці Князя Романа саме намагався продати 550 патронів, як реалізації задуму завадила пильність сусіда, який вчасно зреагував і викликав поліцію.

На місці події дільничному інспектору поліції 49-річний рівнянин повідомив, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Князя Романа знайшов пакет із одинадцятьма пачками патронів калібру 5,6 мм по п’ятдесят набоїв у кожній. На знахідці хотів підзаробити, тож вирішив продати її товаришу за договірною ціною. У момент купівлі-продажу розмову чоловіків почув сусід, який вчасно повідомив поліцейським, і озвучив власну версію події. Із його слів, продавець патронів знайшов їх у підвалі будинку покійного тестя, який був військовослужбовцем. Обидві версії ще перевіряють правоохоронці.



pic

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Рівне нського відділу поліції Юрій Зімка. — Патрони поліцейські вилучили та направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.



pic

Досудове розслідування триває. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.