У середу, 24 лютого, на автодорозі Луцьк-Ківерці поблизу повороту до села Піддубці поліцейські зупинили автомобіль «Daewoo Lanos». За кермом легковика перебував 34-річний мешканець міста Кузнецовськ сусідньої Рівненської області.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили 1 кг. макової соломки. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучене направили на дослідження.

Окрім цього, вчора, 25 лютого, у Горохівському районі поліцейські вилучили у 36-річного мешканця одного із сіл району 15 гр. макової соломки та 15 таблеток білого кольору.

Наркотичні засоби чоловік зберігав у літній кухні. Раніше чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за злочини пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Все вилучене направили на дослідження у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у ГУНП у Волинській області.