25 лютого під час засідання ради Рівненської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» було підведено підсумки роботи за 2015 рік і окреслено основні напрямки роботи на 2016 рік.

Також підведено підсумки огляду-конкурсу роботи ДЮСШ, тренерів, КФК та СК, спортивних споруд та профспілкових об’єднань, досягнень спортсменів Рівне нської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» за 2015 рік.

Так, кращою ДЮСШ з підготовки спортивних резервів названо обласну комплексну ДЮСШ «Авангард» – І місце. Кращою ДЮСШ з фізкультурно-оздоровчої роботи серед дітей та підлітків стала ДЮСШ з веслування м.Рівне – І місце.

Кращим тренером Рівне нської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» 2015 року з олімпійських видів спорту названо Заслуженого тренера України зі стрільби кульової, центральна секція (м.Рівне ) Сергія Бондара.

Кращим спортсменом з олімпійських видів спорту стала майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, ОК ДЮСШ «Авангард» - РО ШВСМ (м.Рівне ) Анастасія Турчин. Призери – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, ОК ДЮСШ «Авангард» - РО ШВСМ (м.Рівне ) Ольга Котовська та майстер спорту України з регбі, центральна секція (м.Рівне ) Андрій Шакура.

Кращим тренером Рівне нської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» 2015 року з видів спорту, що не входять до програми олімпійських ігор названо заслуженого тренера України з веслування (веслування – клас «Дракон»), ДЮСШ з веслування м.Дубно Олександра Максимчука.

Кращим спортсменом з видів спорту, що не входять до програми олімпійських ігор названо майстра спорту України міжнародного класу з веслування – клас «Дракон» (м.Дубно) Віктора Недашковського.

Кращим колективом РОО ФСТ «Україна» 2015 року став СК «Ізотоп» Управління соціальних об’єктів ВП «Рівне нська АЕС», м.Кузнецовськ.

Рівне нська обласна організація профспілки працівників культури названа кращим профспілковим об’єднанням – І місце.

А кращою спортивною спорудою став стадіон Управління соціальних об’єктів ВП «Рівне нська АЕС».

- На 31 березня вирішено скликати V звітно-виборну конференцію Рівне нської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», у переліку питань якої, зокрема, вибори голови товариства, звіт РОО ФСТ «Україна» за період роботи з 18 березня 2011 року, внесення змін та доповнень до статуту – розповів голова облорганізації Анатолій Биков.

Про це повідомила прес-служба облради.

pic

pic

pic