Народний клуб "Верес" зростає. Плюс двісті учасників від Національного університету "Острозька академія". Віддані фанати, студенти та викладачі вишу отримали іменні клубні картки. Тепер вони офіційно у родині "Верес". Як зустрічали вболівальники своїх кумирів та що для них підготували організатори заходу далі у сюжеті.

Максим Фурман відданий фанат футбольної команди "Верес - Рівне ". Слідкує за усіма матчами та постійно підтримує улюблених гравців. А відтепер став офіційним членом народного клубу "Верес".

Отримали іменні картки народного клубу "Верес" ще 200 студентів та викладачів Національного університету "Острозька академія". Серед них - футболіст Дмитро Балик. Хоч студент родом із Волині, однак активно вболіває за рівненську команду.

У додаток до клубних карток, спортсмени навчального закладу отримали ще й фірмові подарунки від "Вереса", а ректор Ігор Пасічник - шарф та головний убір з символікою футбольної команди.

Тепер родина народного клубу налічує понад 3 тисячі членів. Всі учасники мають десятивідсоткову знижку у шістдесяти рівненських закладах. Окрім того, для них, квитки на матч улюбленої команди коштуватимуть удвічі дешевше.