Сьогодні туди викликали колишнього начальника Корецького ДАІ, аби повідомити про підозру у побитті людини. Його звинувачують у перевищенні службових повноважень. Але дослуховувати оголошення підозри сьогодні він не став і накивав п’ятами з прокуратури. Його поки шукають.

У липні минулоріч начальник ВДАІ Корця надавав штурханів місцевому жителю. З’ясували це у місцевій прокуратурі. Адже спершу злочин правоохоронці району зареєстрували як кримінальне правопорушення - нанесення легких тілесних ушкоджень. При цьому не врахували, що побив чоловіка правоохоронець і що такі справи – компетенція прокуратури. Як тільки це упущення виявила місцева прокуратура – справу скерували до слідчого відділу прокури області. А причиною побиття чоловіка працівником ДАІ стало те, що на товариша потерпілого склали адмінпротокол про порушення.

Слідчі провели необхідні очні ставки, допити, під час яких і з’ясували всі обставини вчинення правопорушення ДАІвцем. Згідно з експертизою потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Тож, Пана Юрія викликали щоб голосити про підозру у вчиненні злочину – а саме - перевищення службових повноважень.

Місцеперебування втікача поки встановлюють. Слідство розцінює його вчинок як спробу уникнення від кримінальної відповідальності. Не виключено, що він повернувся на роботу, адже досі працює в правоохоронних органах. Але втеча, очевидно, надовго затриматись на посаді йому не допоможе.