Іменні клубні картки, що підтверджують членство в Народному Клубі «Верес» (Рівне), отримали двісті студентів та викладачів Національного університету «Острозька академія». Вступ студентів Національного університету до лав НК «Верес» дала старт початку святкування 440-річного ювілею першого у Східній Європі вищого навчального закладу, який відзначатимуть на державному рівні.

- Замість двохсот людей, які виявили бажання долучитися до родини НК «Верес», на зустріч прийшло майже вдвічі більше. Тож можу пророкувати, що вже незабаром Народний Клуб отримає в «Острозькій академії» ще кількасот нових членів. Хочу звернутися до інших навчальних закладів області, де теж багато молоді, аби вони підтримали нашу ініціативу. – сказав ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор ПАСІЧНИК .

Тепер родина Народного Клубу «Верес» (Рівне ) налічує вже 3447 членів.

- Такий показник, довіра активних і мислячих людей - це те, що дає нам енергію і надихає ламати стереотипи недовіри. Спочатку на нас не зважали, потім з нас насміхалися. Вірю, що згодом нам будуть заздрити, бо навколо цієї ідеї об’єднаються сотні тисяч людей. НК «Верес» саме на цьому шляху. – резюмував президент НК «Верес» (Рівне ) Олексій ХАХЛЬОВ .

Усі члени Народного Клубу мають 50-відсоткову знижку на квитки для домашніх матчів червоно-чорних. Крім того власники клубних карток мають право на десятивідсоткову знижку вже у шістдесяти закладах Рівного у рамках акції «Я люблю «Верес».

Приєднатися до Народного Клубу можна, як і раніше, у ТРЦ «Злата Плаза» (12.00-19.00) та у Фаншопі, що у ТРЦ «Екватор», заплативши за клубну картку 100 грн.

Про це повідомила Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне )

pic