У неділю, 28 лютого, о 15.00 год. в галереї «Євро-Арт» відбудеться презентація нової картини Анатолія Іваненка.

Відомий рівненський художник Анатолій Іваненко, який здобув визнання в Україні та світі, нещодавно написав нову картину «Натюрморт з мідним черпаком або прилетіли синички» (80 см х 95 см, полотно, олія). Як більшість робіт живописця, котрі нещодавно експонувалися в галереї європейського живопису «Євро-Арт», презентована картина також містить багато прихованих таємниць із символічним значенням.

Глядачам буде цікаво познайомитися як із самою роботою, що написана у стилістиці критичного реалізму, так і її філософською інтерпретацією від самого автором. Анатолій Іваненко у своїй лекції розповість про життя матеріальних предметів, створених у художніх образах в сюжеті натюрморту, розкриє їх взаємозв’язок з атмосферою буття людини та затишком нашої оселі.

Посвята картини в простір галереї відбуватиметься у святковій загадковості і дозволить зрозуміти як колористику полотна, так і незвичайність його сюжетної лінії. Харитативність мислення живописця заставить багатьох задуматися над смислами життя і місцем духовних речей у ньому.

Вхідний квиток на арт-захід – 20 гривень. Кількість місць обмежена. Обов’язковий попередній запис за тел.: 097 033 62 64 – арт-менеджер Ольга.

Галерея європейського живопису «Євро-Арт»: м. Рівне , проспект Миру, 4.