Постраждала вагітна пасажирка останнього. У “Богдані” який курсує за маршрутом 56 на момент аварії було з десяток пасажирів. Ніхто з них не постраждав.

Автомобіль «Peugeot» та автобус «Богдан» зіткнулись у центрі Рівного близько 10:30 ранку. Водій легковика Іван їхав вулицею Міцкевича, зі сторони перинатального центру прямував на вулицю Чорновола. Якраз стояв на червоне світло, рушив, каже, коли загорілось зелене.

33-річну Наталію, яка перебуває вже на 9-ому місяці вагітності одразу ж госпіталізували - у неї закрита черепно-мозкова травма та забійна рана голови. Її чоловік відбувся переляком та незначним пораненням руки. Від удару «Peugeot» розвернуло на 180 градусів. Видно, що водій маршрутки намагався уникнути зіткнення. Через це автобус Богдан вискочив на зустрічну смугу. Його водій каже, що їхав на зелений, коли перед ним з’явився легковик.

Хто ж спричинив аварію на перехресті нині з’ясовують слідчі. Відомості за фактом ДТП вже внесли до єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення. Вагітну після допомоги нейрохірургів перевели госпіталізували до Рівне нського обласного перинатального центру, адже їй невдовзі народжувати.