В області стартував Конкурс дитячого малюнку "Боремося з корупцією!" від громадської ініціативи, що бореться з корупцією.

Участь у конкурсі можуть взяти діти від 9 до 12 років. Малюнки, виконані у будь-якій техніці та будь-якими матеріалами через місяць оцінить журі, до складу якого увійдуть представники Антикорупційної платформи та запрошені особи.

Переможців нагородять цінними подарунками - за 1 місце - планшетом, 2 місце - телефоном, а 3 місце відзначать так званою селфі-палкою.

- Хочемо зробити корисну й одночасно приємну справу. Адже ми актуалізуємо питання боротьби з корупцією, оскільки діти поспілкуються з батьками. З іншого боку школярі матимуть можливість своєю працею виграти подарунок. Почнемо виховувати у наших дітях так зване "нульове сприйняття" корупції, - повідомив представник Антикоруаційної платформи Володимир Гребьонкін на сторінці "Антикорупційної платформи Рівне нщини" у Фейсбук.

Роботи для конкурсу приймаються до 23 березня 2016 включно (24:00) на е-пошту у відсканованому (саме сканер, фотокопії не приймаються) вигляді platforma.rivne@gmail.com або за адресою: Для конкурсу “Антикорупційна платформа Рівне нщини”, вул. Кавказька 5, 3 поверх, м. Рівне , 30028. На роботах обов'язково треба вказати ім'я та прізвище учасника та контактний телефон.

Антикорупційна платформа Рівне нщини опублікувала положення конкурсу малюнків антикорупційної тематики:

ПОЛОЖЕННЯКонкурсу малюнків антикорупційної тематики"Боремося з корупцією!"1.Загальні положення:1.1. Конкурс малюнкі...

Опубліковано Антикорупційна платформа Рівне нщини 22 лютого 2016 р.