24-річна рівнянка Юлія Чевжик зараз у декретній відпустці - виховує доньку. Але впевнена, що це не завадить їй здійснити свою мрію. Юлія стала учасницею онлайн-кастингу всеукраїнського проекту "Супермодель по-українськи".

У попередніх кастингах проекту дівчина не змогла взяти участь через сімейні обставини. Та цього разу рівнянка зважилась та взяла участь в онлайн-кастингу "Супермодель по-українськи". Для цього дівчина розмістила свою анкету на сайті проекту.

- Модельний бізнес мене захоплював давно, тому нарешті в 24 роки, я вирішила, що дійсно хочу цим займатись. Маю дуже велику надію на цей проект, адже знаю, що саме тут мені допоможуть розкритись, вивчити свої недоліки та плюси, а саме головне, що цей проект дасть великий досвід в модельному бізнесі. У мене є багато мрій, але одна із них — це представляти Україну на світовому ринку і щоб всі знали, що українки достойні представляти високу моду! Дуже надіюсь, що моя мрія здійсниться. А також хочу прославити наше місто Рівне , яке я дуже люблю, - розповіла Юлія журналістам Rivne1.tv.

Дівчина готова на все, заради своєї мрії. Тим більше, у цьому її підтримують рідні. І хоча важко буде покинути донечку на час участі в проекті - Юлія готова ризикнути.

Підтримати Юлія можете і Ви. Проголосувати за дівчину потрібно на сторінці проекту - model-kasting.novy.tv/2016/02/02/chevzhik-yuliya.

Нагадаємо, у кастингу бере участь ще одна рівнянка - Ірина Костюк.

На звання "Супермоделі" претендуватимуть 30 дівчат. За допомогою онлайн-кастингу відберуть трьох учасниць.

Стартував онлайн-кастинг 1 лютого. Закінчиться - 30 березня.?

pic