Автопригода сталась ще в ніч з 19 на 20 лютого. В автомобіль, припаркований біля авторинку на Млинівській, в'їхав невідомий водій і зник з місця пригоди. Як повідомив Денис (водій "потерпілого" авта), він тричі викликав ДАІ, але приїхав лише дільничий. Тому рівнянин вирішив діяти самотужки.

- Пояснили тим, що немає кому, в ДАІ всіх звільнили, а в поліцію ще не набрали. Справу передали у міськвідділок, але конкретно я дізнався більше сам без сторонньої допомоги... - розповів Денис журналістам Rivne1.tv.



pic

Рівнянину вдалось знайти свідка ДТП, в якого був увімкнутий відеореєстратор.

- Він розповів, що аварія відбулася у проміжку 5.00-6.00-6.30. Авто "Жигулі" білого рухалось зі сторони Млинова, після аварії він відштовхав свій авто і зник з місця ДТП у напрямку Луцького кільця. Ще він повідомив, що було багато авто, які збирались на авторинку, який відбувається саме в суботу, з водіїв ніхто не відреагував, хоча на авто був вказаний мій номер телефону...



pic

У Рівне нському місквідділі поліції пояснили, що наразі справді немає такої служби, як ДАІ. Цим займаються працівники поліції. Конкретно у цій справі всі обставини зараз з'ясовує дільничий. До матеріалів справи вже долучили слова свідка, які той написав у соцмережі ФБ. Інформацію збирають.