Перший зимовий загальноукраїнський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги відбувся 18-19 лютого на спортивній базі "Тисовець".

Рівне нщину на змаганнях представляють фахівці Володимирецької підстанції швидкої допомоги - лікар Іван Китун, фельдшери Людмила Кушнір та Людмила Романова, водій Олександр Блащук. Минулого року їхня команда «швидкої» стала абсолютним переможцем обласного чемпіонату «Рівне нські медичні ралі».

Про результати чемпіонату повідомив на своїй сторінці у ФБ Ярослав Пилипець (Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф) :

"Було дуже багато емоцій, переживань, проблем, але основне залишилось назавжди: це досвід, нові знання, нові друзі, спілкування з колегами, обговорення нових проектів та подій.

Як учасник багатьох конкурсів як в Україні, так і за кордоном, хочу відмітити значний ріст рівня знань та навичок медиків, їх вміння та роботи у бригаді. Змагання довели свою життєздатність. Не зупиняймося на цьому!

Те, що рівень бригад виріс, підтверджує підсумкова таблиця, у якій результати команд йдуть щільно один біля одного. Немає явних фаворитів, як немає і явних аутсайдерів".

Шановні друзі.Перший зимовий чемпіонат бригад ЕМД закінчився. Було дуже багато емоцій, переживань, проблем, але основ...

Опубліковано Ярославом Пилипецом 23 лютого 2016 р.


pic