Всадив ножа у груди і за лічені хвилини помер. Обставини за яких все сталось – вразили навіть правоохоронців. Оправдовуються - попросили лише документи у водія, який пошкодив автомобілем бордюр. Той нічого не сказавши, відійшов у бік і вчинив самогубство.

Автомобіль БМВ люди побачили біля супермаркету на вулиці Макарова у Рівному. Він на великій швидкості їздив територією парковки і пошкодив бордюр біля закладу.

Через наїзд на бордюр – водій БМВ пробив у автомобілі два колеса. Проте не зупинився, а відразу став тікати з території супермаркету. Працівники закладу викликали службу охорони.

Автомобіль БМВ був зупинений на одній з приватних вулиць. За кермом сидів молодик, поруч дівчина. Працівники охорони попросили у водія документи.

Водій впав на землю, з його грудей стирчав ніж. Зі слів правоохоронців, вони перелякались не на жарт.

Медики констатували лише смерть потерпілого. Один удар ножем прийшовся прямо у серце.

Загиблий проживав у Рівному, йому було 22 роки. Мешкав у дев’ятиповерхівці на вулиці Макарова разом з родиною. Навчався в університеті. Чому наклав на себе руки – для всіх загадка.

Кому належить автомобіль БМВ – зараз з’ясовують правоохоронці. Подейкують у салоні знайшли алкоголь та бурштин.

Що було у автомобілі – поліцейські поки мовчать. Також ще невідомо у якому стані перебував за кермом водій. Слідчі чекають висновків судмедекспертизи. Відкрили кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства. Але поки немає доказів, які підтверджують, що до смерті молодика причетні сторонні особи. Якщо це засвідчить офіційний висновок медиків – провадження закриють.